O firmie

Nasza firma w Polsce powstała w 2014 roku. Natomiast nasz główny oddział Concept Food Creations znajduje się w Niemczech i powstał w 1990 roku założony przez dwóch braci William i Delys Battiston, którzy pochodzą z Włoch z regionu Veneto i z pasją kontynuują rodzinną tradycję lodziarską.
Mamy ponad 30 letnie doświadczenie w branży lodziarskiej, dzięki temu bardzo dobrze znamy różne zwyczaje podczas produkcji lodów oraz trendy panujące w lodziarniach, kawiarniach i barach.
Przywiązujemy niezwykłą wagę do jakości surowców, aby ostatecznie uzyskać doskonały produkt. Stąd też współpracujemy z firmami, które działają na podobnych zasadach jak my. Jakość na pierwszym miejscu.
Dzięki własnym pomysłom i projektom jesteśmy w stanie sprostać praktycznie każdemu zamówieniu.
Jesteśmy nie tylko producentem najwyższej jakości komponentów do produkcji lodów, ale również dystrybutorem maszyn i urządzeń do gastronomii np. Pro fondi, PUQ PRES, Bras, Gelo Standard, Bravo, Grupa Cimbali,
Dzisiaj, dzięki zastosowaniu najnowocześniejszych urządzeń technicznych w naszej głównej hali produkcyjnej, produkujemy do 30.000 kg asortymentu. Nasza jakość nie zna granic, stąd mamy klientów w całej Europie a nawet Chinach i Azji.
Targi gastronomiczne w Polsce otworzyły nam drzwi na rynek polski, gdzie nasze produkty spotkały się z bardzo dużym zainteresowaniem odbiorców.
Nie produkujemy jedynie dla naszej marki Iceberg, ale jesteśmy w stanie wytworzyć spersonalizowany asortyment dla handlowców i detalistów.
Zapraszamy do współpracy



Dane kontaktowe | |
phone | |
near_me |
Dane firmowe | |
"Argenesi" Sp.z o. o. ul. Rejtana 20, 35-310 Rzeszów BIURO- SHOWROOM ul. Straszęcin 295 B 39-218 Straszęcin k/ Dębicy czynne : 8-15 od poniedziałku do piątku | |
Nr konta bankowego: ALIOR BANK |