Krem cukierniczy orzechowo-kakaowy NoccioLandia Classic 20% 3,5 kg

Krem cukierniczy orzechowo-kakaowy NoccioLandia Classic 20% 3,5 kg

128,00 zł
Brutto

Wyświetl historię cen produktu

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Krem cukierniczy,piekarniczy orzechowo-czekoladowy  NOCCIOLANDIA CLASSIC 20% 3,5 kg

CLASSIC - 20% zawartości orzechów laskowych, z ekstraktami waniliowymi i organicznym cukrem trzcinowym to zrównoważony i najbardziej kremowy smak; idealny do śniadania, deserów, ciast oraz wypieków

Pragniemy przedstawić wyjątkowej jakości kremy orzechowo-kakaowe Nocciolandia, idealne do kanapek, croissantów, gofrów, naleśników, ciast, ciasteczek, tortów, tart, kremów, śmietan a także do sprzedaży detalicznej w sklepach, kawiarniach czy lodziarniach.

Nocciolandia to najwyższa jakość ręcznie zbieranego
, najlepszego w świecie, orzecha laskowego z Piemontu (w 5 odsłonach), sycylijskiego orzecha pistacjowego oraz krem czekoladowy z kakaowca odmiany Ruby. Dzięki wysokiej zawartości, aż do 40% orzechów laskowych oraz wzbogaceniu o delikatne masło kakaowe, zyskują wyjątkowy wymiar smaku. Nie bez znaczenia pozostają naturalne metody produkcji. Orzechy są mielone i prażone na miejscu i przetwarzane bez dodatku sztucznych emulgatorów, barwników czy aromatów, tłuszczów palmowych i glutenu. Unikalny klimat dojrzewania nadaje im wysublimowany smak.

SKŁAD : cukier trzcinowy, ORZECHY LASKOWE 20%, oleje roślinne (shea, słonecznikowy), odtłuszczone mleko w proszku, odtłuszczone kakao w proszku 6%, maltodekstryna (z kukurydzy), masło kakaowe, emulgator: lecytyna słonecznikowa; sól, naturalna wanilina. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.

Wartości odżywcze na 100g

  • Energia 554,7 kcal
  • Tłuszcze 34,6 g w tym nienasycone kwasy tłuszczowe 5,8 g
  • Węglowodany 50,6 g w tym cukier 46,3 g
  • Białko 7,7 g
  • Sól 0,03 g


Kraj pochodzenia: Niemcy

GD/01/3,5
45 Przedmioty

Arkusz danych

Produkt nie zawiera
Glutenu
Sztucznych barwników i aromatów
Tłuszczy palmowych
Waga
3,5 kg

Specyficzne kody

Może ci się spodobać również